Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Нд, 02 червня 2024
13:42

Ідеальний відпочинок у парк-готелі «Золотий пляж»: релакс у SPA комплексі, еко-парк з тваринами

Подивитися афішу: Ідеальний відпочинок у парк-готелі «Золотий пляж»: релакс у SPA комплексі, еко-парк з тваринами Тур / Екскурсія

Запрошуємо вас на незабутню мандрівку, яка обіцяє стати ідеальним ретритом для перезавантаження та відпочинку всією сім'єю далеко від міської суєти.
Ми вирушимо до парк-готелю "Золотий Пляж", розташованого в самому серці заповідного лісу. Саме тут, серед мальовничих пейзажів, ви зможете зануритись в атмосферу спокою та гармонії.

На нас очікує справжній релакс в СПА-комплексі "Золотий Пляж", де на вас чекає зона відпочинку з великим плавальним басейном довжиною 30 метрів, джакузі, дитячим басейном, а також різноманітними саунами та лазнями, включаючи японську лазню Офуро, соляну, слов'янську, римську лазню, хамам і фінську баню. Все це, насичене турботою та комфортом, створює ідеальні умови для вашого відпочинку.

Далі ми прогуляємося чарівним весняним еко-парком, який розкинувся на берегах річки Самара в чарівному Дубовому лісі. Тут, серед природної краси, ви зустрінете величезну кількість водоплаваючих птахів та диких тварин, які мешкають у вільному вигулі, включаючи страусів, кенгуру, альпак, лам, осликів, вівці, кізочок та бичків породи Гайленд.

Ця мандрівка стане справжнім відкриттям для тих, хто прагне відпочити тілом і душею, відновити сили та знайти гармонію з природою, насолоджуючись кожною миттю проведеного часу разом із своєю сім'єю.

ПРОГРАМА ПОЇЗДКИ

8:30 - Збір групи біля пам'ятника Маргелова (вул.Січеславська Набережна, 15а, навпроти кафе "Невідомого Петровського")
- Переїзд в парк-готель "Золотий Пляж" розташований в центрі курортної частини селища Орловщина посеред Самарського лісу
- Релакс в SPA-комплексі "Золотий Пляж" (3 години). Зона відпочинку з плавальним басейном 30 м, джакузі, дитячим басейном, сауною та лазнями (Офуро японська лазня, соляна лазня, слов'янська лазня, римська лазня, хамам, фінська лазня). Атмосфера зони відпочинку просякнутии комфортом та турботою, створюють ідеальні умови для неперевершаного відпочинку).
- Прогулянка весняним еко-парком "Золотий Пляж", який знаходиться на березі р. Самара в Дубовому лісі. На території парку проживає велечезна кількість водоплаваючих птахів та різноманітних тварин які знаходяться на вільному вигулі (страуси, кенгуру, альпаки, лами, ослики, вівці, кізочки, бички породи Гайленд (як в Буковелі) та багато інших. За бажання можна відвідати ресторан, взяти в оренду велосипед, каяк або полазити канатним парком.
17:30 - Орієнтовний час повернення до Дніпра

ВАРТІСТЬ: 1200 грн

До вартості туру входить:

🔸проїзд на комфортному мікроавтобусі в дві сторони;
🔸вхідні квитки на територію парк-готелю «Золотий пляж»;
🔸відвідування SPA комплексу (3 години справжнього релаксу. У вартість входить відвідування всіх саун та басейнів, також для вашого комфорту видаються: халат, рушник, капці, простирадло, запашний трав’яний чай та бублики);
🔸організаційний супровід групи;
страхування;
🔸сувенір на згадку

Додатково оплачується:

🔸особисті витрати (масаж, мотузковий парк, прокат велосипедів, каяків, катамаранів)
🔸харчування (працює ресторан)

ПОПЕРЕДНІЙ ЗАПИС ЗА ТЕЛЕФОНАМИ ОБОВ'ЯЗКОВИЙ!

Телефони для довідок і запису:
(068) 682 25 57
(066) 38 45 093
(093) 80 22 383


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті