Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
17:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

#Дніпро_квітучий: у Палаці дітей та юнацтва влаштували екоквест із висадженням квітів

|«« «« »» »»|

У Міському палаці дітей та юнацтва влаштували запальний екоквест у рамках загальноміської акції #Дніпро_квітучий. До заходу долучилися команди вихованців закладу, їхніх батьків та педагогів.

Учасникам серед іншого довелося виконати різні завдання: просапати та підмести прилеглу територію, намалювати екологічний пейзаж, взяти участь у тематичній вікторині та танцювальному батлі. А найголовніше — висадити у горщики квіти: цибулини тюльпанів, петунії та віоли. Коли рослини приймуться і погода дозволить — їх пересадять у клумби.

«Організували цей захід у рамках загальноміської акції #Дніпро_квітучий, аби підвищити екологічну свідомість вихованців палацу та їхніх батьків. Загалом екологічні акції у закладах позашкілля проводяться регулярно, але такі масштабні, та ще й у форматі квесту, — вперше», — розповів заступник директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міськради Сергій Луденський.

Водночас директорка Міського палацу дітей та юнацтва Альона Шульга зазначила:

«Щовесни ми проводимо велику родинну толоку разом із нашими вихованцями, їхніми батьками та керівниками гуртків, аби озеленити територію закладу. Цього разу вирішили додати інтерактив і провести день довкілля у формі екологічного квесту. Головна мета заходу — підвищити рівень свідомості щодо дбайливого ставлення до навколишнього середовища. Команди дітей та батьків виконали різні завдання, одне з наймасштабніших — висадження понад ста цибулин різнокольорових тюльпанів у горщики.

Захід супроводжувався концертною програмою, флешмобом, конкурсами та вікторинами. Партнером нашого заходу стала благодійна організація «Globa 22», яка організувала смачне частування для учасників, серед яких були родини ВПО, аби вони ще більше відчули себе частиною великої дружньої родини нашого палацу».

Учасниця екоквесту Дарина розповідає:

«Приємно, що такий корисний захід, коли висадили так багато гарних квітів, супроводжувався розважальною програмою. Було справді цікаво та весело. Чудовий настрій, емоції переповнюють. А головне — територія нашого улюбленого закладу стане ще зеленішою та гарнішою».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті