Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі з початку року відремонтували 34 дитячих та спортивних майданчики. Ще планують відремонтувати близько 40

|«« «« »» »»|

Цього дня черговий по місту перевірив ремонт дитячих та спортивних майданчиків, проінспектувавши оновлений багатофункціональний майданчик по вул. Набережна Перемоги, 60.

«Перевірив відремонтоване міні футбольне поле. Тут замінили сітку навколо майданчика та на воротах. Отримали схвальні відгуки від найбільших критиків, а саме хлопчаків, які там ганяють у футбол», - коментує директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Артем Нідєлько.

Юні футболісти ганяють м’яча на цьому полі кожного дня. Кажуть, що після оновлень стало грати набагато зручніше.

«Раніше тяжко було грати, бо м’яч постійно вилітав. Тепер нам відремонтували поле, дуже за це вдячні. Раніше в нас тут не один м’яч порвався, бо в старій огорожі стирчали кінці дроту, і коли м’яч налітав на гостре, то рвався», - наперебій радіють новому огородженню хлопці.

Однак, виникли і зауваження щодо ремонту. Йдеться про замок на вході на поле, він не фіксується, тому інколи двері відчиняються.

Черговий по місту вказав на цю проблему директору профільного комунального підприємства. У найближчий час це питання вирішать.

Крім оновлення огорожі тут також відремонтували ворота на футбольному полі, замінили на них сітку та пофарбували.

«З початку року відремонтували 34 майданчики, ще плануємо близько 40. Ми реагуємо на всі звернення громадян. Ставимо у чергу. У нас досить велика кількість об’єктів, які потребують догляду. Вибудовуємо черговість», - додає директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті