Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
20:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі оновлюють двір на житловому масиві Парус

У Дніпрі оновлюють двір на житловому масиві Парус

Нове освітлення, зливові колодязі та внутрішньоквартальну дорогу оновлюють у дворі на житломасиві Парус. Працювати таким чином - основне завдання, яке дав міський голова Борис Філатов профільним спеціалістам.

Комунальники працюють у різних куточках міста, аби дніпряни комфортно та безпечно себе почували. Зокрема, на житломасиві Парус-1, будинок 1, фахівці розпочали з ремонту зливного колодязя.

"Проводиться ремонт внутрішньодворової зливової каналізації. У нас проводиться ремонт двору в цілому, і ми разом з асфальтним господарством проводимо ремонт зливової мережі. В даному дворі було відновлено всі наявні дощоприймачі. Один з дощоприймачів був ще з радянських часів захоронений під покриття, його теж відновили. Тобто відновили всі наявні мережі і замінили решітки на антивандальні, нові, і встановили рівень з новим асфальтним покриттям", - розповів заступник начальника КП«УРЕА» Михайло Ступак.

Проте це лише частина від об’єму запланованих робіт. Наразі тут вже замінили 16 дощоприймачів. Далі — оновлять дорожнє покриття. Бо на нього найбільше скаржились мешканці будинку.

На цій локації окрім дорожників та КП «УРЕА» також працювало і КП «Міськсвітло». Основну роботу вони виконали ще у 2020 році. Тоді, під час ревізії, було встановлено 21 опору, змонтовано 56 оцинкованих кронштейнів і 56 LED світильників. Таким чином, нові світильники, у порівнянні із старим зразком, краще освітлюють вулицю та економлять електроенергію.

Зазначимо, що масштабний ремонт двору будинку номер 1 на житловому масиві Парус планують завершити до кінця липня.

Докладніше у сюжеті "Дніпро Оперативний":

Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель бульвара.  (21.07.23 05:24): А в августе займитесь бульваром РУБИНОВЫМ 15 лет ждет ремонта. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті