Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
20:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні встановлений новий рекорд споживання електроенергії: спека підвищує ризик аварій

В Україні встановлений новий рекорд споживання електроенергії: спека підвищує ризик аварій

Вчора, 28 серпня, в Україні був зафіксований новий літній рекорд споживання електроенергії – вечірній максимум перевищив попередній показник 21 серпня на 1,2%.

Як повідомляє прес-служба Оператора об’єднаної енергомережі НЕК "Укренерго", це дуже високий показник, зважаючи на обмежені через ремонти можливості електростанцій з виробництва електроенергії.

"Укренерго" було вимушене для покриття попиту з 19:00 до 22:00 застосувати аварійну допомогу з енергосистеми Польщі та Румунії. Її загальний обсяг склав 1200 МВт·год", - йдеться у повідомленні.

Аварійна допомога є останнім і найдорожчим заходом екстреного реагування для балансування енергосистеми, який не вимагає відключення споживачів.

Потужна спека, яка накрила Україну змушує громадян все більше використовувати енергоємні кондиціонери та системи охолодження, що зокрема підвищує навантаження та ризик аварій в енергосистемі. Зокрема, вчора були зафіксовані короткочасні відключення дією захисту трьох високовольтних ліній у північному, центральному та західному регіонах. Проте, знеструмлення споживачів не було, лінії працюють.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті