Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
22:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі запускають новий набір на безкоштовний курс із вивчення правил дорожнього руху

У Дніпрі запускають новий набір на безкоштовний курс із вивчення правил дорожнього руху

У Дніпрі на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр запускають новий набір на безкоштовний курс із вивчення правил дорожнього руху. Після завершення навчання всі учасники зможуть самостійно скласти державний іспит з теорії ПДР.

За словами директорки освітнього простору Вікторії Паніної, з листопада українцям дозволили складати теоретичний іспит з правил дорожнього руху без відвідування автошколи. Це наштовхнуло освітню мережу на запуск нового напрямку та формування навчальних груп у своїх просторах.

«Офіційно складати іспит з теорії без підготовки в автошколі можна вже сьогодні. Звісно, цілком очевидно, що автошколи і надалі пропонуватимуть свої послуги. Але середня вартість такого навчання складає 4-5 тисяч гривень. Натомість наша мережа пропонує вивчити правила дорожнього руху абсолютно безкоштовно: для цього достатньо просто зареєструватися», — зазначає керівниця Гончаренко центру Дніпро.

Вона також наголосила, що навчальний формат нічим не відрізнятиметься від викладання в звичайних школах, адже до команди Гончаренко центрів приєдналися досвідчені викладачі дніпровської автошколи «Проспект».

«Ми домовилися про співпрацю зі школою, яка випустила вже не одну сотню водіїв. Це десятки наборів, у кожному з яких фіксували надзвичайно високий відсоток успішного складання іспитів з першої спроби. Тож у якості майбутніх занять немає жодних сумнівів», — додає Вікторія Паніна.

Новий набір на курси вже триває: для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням. Заняття будуть відбуватися щонеділі о 15:00 за адресою вул. Старокозацька 40б (Гончаренко центр Дніпро).

Після завершення навчання учасники курсів зможуть самостійно зареєструватися на складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС. 

«Крім того, якщо людина вже має водійське посвідчення, але хоче актуалізувати знання з ПДР, вона також може зареєструватися на наші курси. Жодних обмежень для участі немає: лише бажання навчатися та здобувати нові знання», — наголошують в освітньому центрі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті