Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Декорування пряниками та рецепт «бріож». Як учасники Університету третього віку в Дніпрі побували на майстер-класі

|«« «« »» »»|

Пані Валентина прикрашає паску, яку пекла власноруч. Сьогодні прийшла на майстер-клас з декорування великодньої паски для учасників УТВ.

«Вирішила прийти, бо зацікавилась, що ж можна ще зробити. Бо посипала присипкою різнокольоровою й усе. А бачите: на глазур поклала горішки, присипала ніби перлинками – солодкими кульками. Родзинка всього декору – пряник. І от – неймовірна краса вийшла», - поділилася пані Валентина.

А пані Надія додала:

«Усього година такого заняття й є нові ідеї для прикрашання на Великдень удома. Сама пекла паски ще за старовинним рецептом, який мені передала свекруха. А цьогоріч хочу зробити бездріжджову паску із новим декоруванням. Дуже добре, що такі майстер-класи організовують», - поділилася пані Надія.

Також учасникам Університету третього віку розповіли й про відомі рецепти.

«Поділилася рецептом паски, яку уже сама роблю у своїй кондитерський понад 10 років. Це – французький рецепт «бріож». У них всередині є курага, родзинки, замочені у ромі. Декорування – просте, лише пояснила, як можна комбінувати різні смаколики, присипку тощо», - розповіла Анастасія Закревська.

Вона – власниця кондитерської, у якій проходив сьогоднішній майстер-клас.

«Така зустріч – можливість розповісти про власний досвід випікання пасок та прикрашання. Бо кожна господиня має свій унікальний рецепт. Подібний майстер-клас у кондитерській для учасників УТВ пройшов уперше», - прокоментувала Карина Коденчук, провідна спеціалістка сектору планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міськради.

Для того, щоб записатися на подібні майстер-класи до Університету третього віку, жінкам від 55-ти років та чоловікам від 60-ти треба прийти за адресою вул. Старокозацька 40-Б з паспортом і пенсійним посвідченням (якщо є, - ред).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті