|«« | «« | »» | »»| |
Пані Валентина прикрашає паску, яку пекла власноруч. Сьогодні прийшла на майстер-клас з декорування великодньої паски для учасників УТВ.
«Вирішила прийти, бо зацікавилась, що ж можна ще зробити. Бо посипала присипкою різнокольоровою й усе. А бачите: на глазур поклала горішки, присипала ніби перлинками – солодкими кульками. Родзинка всього декору – пряник. І от – неймовірна краса вийшла», - поділилася пані Валентина.
А пані Надія додала:
«Усього година такого заняття й є нові ідеї для прикрашання на Великдень удома. Сама пекла паски ще за старовинним рецептом, який мені передала свекруха. А цьогоріч хочу зробити бездріжджову паску із новим декоруванням. Дуже добре, що такі майстер-класи організовують», - поділилася пані Надія.
Також учасникам Університету третього віку розповіли й про відомі рецепти.
«Поділилася рецептом паски, яку уже сама роблю у своїй кондитерський понад 10 років. Це – французький рецепт «бріож». У них всередині є курага, родзинки, замочені у ромі. Декорування – просте, лише пояснила, як можна комбінувати різні смаколики, присипку тощо», - розповіла Анастасія Закревська.
Вона – власниця кондитерської, у якій проходив сьогоднішній майстер-клас.
«Така зустріч – можливість розповісти про власний досвід випікання пасок та прикрашання. Бо кожна господиня має свій унікальний рецепт. Подібний майстер-клас у кондитерській для учасників УТВ пройшов уперше», - прокоментувала Карина Коденчук, провідна спеціалістка сектору планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міськради.
Gorod`ській дозор | |
Фоторепортажі та галереї | |
Відео | |
Інтерв`ю | |
Блоги | |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
Погода | |
Архів новин |