Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровська легкоатлетка Анна Рижикова здобула путівку на Олімпіаду

Дніпровська легкоатлетка Анна Рижикова здобула путівку на Олімпіаду

Черговою учасницею Дніпропетровщини на майбутніх Олімпійських іграх у Парижі стала наша відома спортсменка Анна Рижикова.

Учора ввечері у Нассау (Багамські острови) завершилася чергова серія легкоатлетичних світових естафет. На ньому чудовий результат показала змішана четвірка українців, у складі якої була й Анна Рижикова. Наша команда у найважчій боротьбі із суперниками фінішувала другою та здобула путівку на Олімпіади!

Про це повідомили у Дніпропетровському обласному відділенні НОК України:

«Вітаємо дніпрянку Анну Рижикову і всю командну змішаної естафети, яка виборола олімпійську ліцензію!

Олександр Погорілко, Тетяна Мельник, Данило Даниленко й Анна Рижикова у другий день Світових естафет в Нассау (Багами) зробили те, що не вдалося в перший. З результатом 3:14.49 хв. вони фінішували у своєму забігу другими й принесли Україні олімпійську ліцензію на Ігри в Парижі!

Українській команді дісталися досить складні суперники. Велика Британія, яка зрештою і була першою (3:12.99 хв), Ботсвана... Весь час поряд були й іспанці. Але наша четвірка зробила на доріжці все можливе й неможливе.

Спочатку Олександр Погорілко, а потім і Тетяна Мельник змогли втримати позицію серед лідерів. Намагався не втрачати контакту й Данило Даниленко. Зрештою, Анна Рижикова вирушила на заключний етап поряд з суперницями з Ботсвани й Іспанії. Британки були вже попереду. Анна, яка неодноразово вигравала естафетні медалі, захопила другу позицію, і як би не намагалися інші, вже нікому її не віддала. Натомість лиш збільшивши перевагу на фініші.

Є ліцензія у естафеті мікст 4х400 м!

Нагадаємо, що Анна Рижикова стала другою спортсменкою Дніпропетровської області, яка має дві олімпійські ліцензії (перший спортсмен – плавець Олександр Желтяков)!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті