Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Воїни-«холодноярці» отримали високі нагороди

Воїни-«холодноярці» отримали високі нагороди

Наші земляки героїчно борються на Донецькому напрямі.

За свій безприкладний героїзм та подвиги воїни 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» не вперше удостоюються державних орденів.

Ось і вчора, у День піхотинця України, група наших воїнів-земляків була представлена до високих нагород, про що у 93 бригаді повідомили:

«Командир 93-ї бригади «Холодний Яр» полковник Павло Паліса привітав воїнів-холодноярців на День піхоти і вручив високі нагороди. Серед них – ордени Богдана Хмельницького, «За мужність» другого та третього ступенів.

Командир бригади почав урочисті заходи з хвилини мовчання – на честь усіх полеглих побратимів, які відстоювали незалежність України.

У своїй промові Павло Паліса, зокрема, наголосив:

«Ви – піхота: ви захищаєте, ви стоїте, ви копаєте, ви штурмуєте, ви рятуєте. Ви – основа потужності нашої бригади. Я бажаю вам стійкості, мужності і терпіння. Зичу постійно бути в обіймах ангела-охоронця, який буде вас захищати, щасливого і якнайшвидшого повернення до своїх домівок, до рідних, близьких і дорогих вам людей. Дякую за те, що ви є! Честь служити з вами в одній бригаді!».

Фото 93 бригади.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті