Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
20:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі під час літніх канікул школярі зможуть користуватись пільгами на проїзд

У Дніпрі під час літніх канікул школярі зможуть користуватись пільгами на проїзд

У Дніпрі учнівські квитки, які дійсні до 31 травня 2024 року, подовжать за допомогою голограмної наліпки до 15 липня 2024 року.

Це зроблять, аби школярі могли безперервно користуватися пільгами на проїзд навіть під час канікул. Саме за допомогою такої наліпки працівники транспорту розумітимуть, що учнівський квиток дійсний. Це стосується учнів 4-х та 9-х класів. Саме в учнів цих класів квиток дійсний до 31 травня. А за допомогою голограмної наліпки дію документа подовжать.

За словами директора КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Дніпровської міськради Артема Трапезнікова, таке рішення ухвалено через початок підготовки до масштабного перевипуску учнівських квитків, який розпочнеться 31 травня.

«Від закладів освіти ми очікуємо списки учнів для перевипуску квитків. Після цього «єДніпро» перевірить усю інформацію. Після повної перевірки списків дані відправлятимуть на друк. Далі готові учнівські видаватимемо закладам освіти. Найголовніше завдання перевипуску – оновлення даних дитини. Хто ще з батьків не надав фото дитини для цього, мають це зробити. Фото має бути без зайвих елементів на світлому фоні у форматі jpg. Його потрібно надіслати класному керівнику. Більшість учнів 9-х класів ще не визначилась із вибором закладу освіти: залишитись навчатись у своєму закладі або подавати документи до інших. Саме тому було вирішено під час канікул продовжити термін дії учнівського голограмою, аби у всіх школярів була можливість користуватись пільгами навіть влітку», — зазначив під час брифінгу 14 травня Артем Трапезніков.

Якщо виникли питання щодо учнівського квитка, можна звертатися на гарячу лінію КП «єДніпро» за номерами: 067-876-94-49, 050-876-94-49, 063-876-94-94 з понеділка по четвер з 09:00 до 18:00, у п'ятницю — з 09:00 до 16:45.

Нагадаємо, учнівський квиток дає можливість школярам Дніпра користуватися електротранспортом безкоштовно, а автобусами — зі знижкою у 25 % не тільки під час освітнього часу, а й на канікулах.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті