Весь секрет у тому, що кухнею бригади управляє шеф-кухар із величезним досвідом у цивільному житті.
До початку Великої війни Сергій навчався секретів кухарської майстерності у французьких метрів кулінарії. Стажувався та працював у найкращих ресторанах України. А тепер свою майстерність присвячує тому, щоб захисники нашої країни харчувалися смачно та повноцінно.
Докладніше про це у Окремій бригаді територіальної оборони Дніпра розповіли:
«Сергій в “наряді по кухні” кожен день - він шеф-кухар і начальник столової одного з підрозділів нашої бригади.У цивільному житті він був професійним кухарем і “шефом” у відомих ресторанах Дніпра і Львова. Сергій каже, що надихався французьким кухарем Полем Бокюзом, який став “Найкращим кухарем Франції”, потім “Шеф-кухарем століття”, а ресторан Бокюза отримав три мішленівських зірки.
Саме тому вирішив щороку змінювати навіть найкращі ресторани, щоб підвищувати майстерність і отримувати новий досвід. Кар’єра була успішною.
Та коли почалося повномасштабне вторгнення російської федерації Сергій покинув роботу і пішов добровольцем до нашої бригади. Він міг би продовжувати кар’єру у цивільному житті бо є батьком трьох дітей, але вирішив, що його місце серед захисників країни, як зробив і його взірець, Поль Бокюз.
Сергій каже, що найбільша мрія на “після-перемоги” це повернутися до родини, заради захисту якої півтора роки тому він і пішов в тероборону».
Фото – Окрема бригада ТРО Дніпра.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |