Ця страва поєднує багато інгредієнтів і виготовлена на основі традиційного узбецького плову.
Автор нового рецепту ідеального плову – військовослужбовець 128-ї Дніпровської бригади ТРО Олександр.
Він пішов добровольцем захищати Україну у лютому 2022 року.
І нічого дивного у його винаході немає. До початку Великої війни він працював шеф-кухарем у найвідоміших ресторанах Дніпра!
Докладніше про це у 128 бригаді розповіли:
«Це шеф-кухар Олександр, автор ідеальної формули фірмового плову ЗСУ у казані.Цей плов поєднує старовинний узбецький рецепт з традиційними продукти, які постачаються всім підрозділам Збройних Сил України, плюс власний авторський набір спецій і дрібка кухарської майстерності, адже Олександр працював су-шефом і шефом у найвідоміших ресторанах Дніпра.
У Олександра троє дітей, але він пішов добровольцем у лютому 2022 року і продовжує куховарити у одному з підрозділів 128 бригади тероборони».
Фото - 128 бригада.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |