Цього року пасажирам низки поїздів пропонуються гарячі обіди від відомого українського кухаря.
Ціна таких обідів не входить у вартість квитків. Страви від Євгена Клопотенка коштують 170-190 гривень. Їх кухар розробив спеціально для нового сервісу Укрзалізниці.
Серед поїздів, на яких їх можна спробувати, – і поїзд №№3/4 Запоріжжя – Ужгород, що прямує через Дніпро.
Про новацію в Укрзалізниці розповіли:
«Запускаємо в тестовому режимі повноцінні обіди на обраних поїздах Укрзалізниці!
Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці.
З цього тижня ми розпочинаємо тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:
№351/352 Київ — Кишинів
№95/96 Київ — Рахів
№29/30 Київ — Ужгород
№4/3 Запоріжжя — Ужгород
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:
карпатські деруни;
омлет із житомирських яєць;
курку з подільською картоплею та овочами;
кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.
Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір "варені яйця + курятина"! Вартість страв: від 170 до 190 гривень.
Спробуйте нове меню, залишайте відгуки у застосунку Укрзалізниці та подорожуйте зі смаком! Після тестування ми проаналізуємо фідбек пасажирів та разом оберемо найкраще меню».
Фото УЗ.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |