Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Блог
Вc, 19 мая 2024
13:16

БЛОГИ

lorik1702


7 мая 2024, 08:46

Заповнення декларації з податку на прибуток підприємств за І квартал 2024 року – спільний вебінар ДПС та АППУ

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що ДПС України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/780379.htmlповідомила.
Про останні зміни у формі декларації з податку на прибуток підприємств та порядок її заповнення платниками за І квартал 2024 року говорили сьогодні учасники спільного вебінару ДПС та Асоціації платників податків України.
У ДПС розʼяснили, хто, коли та за якою формою має подавати декларацію з податку на прибуток, алгоритм заповнення основної та прикінцевої частини декларації та додатків до неї.
Податківці поінформували про основні зміни у формі декларації, акцентувавши увагу на змінах до додатків, та нюансах її заповнення.
Крім того, були висвітлені питання відповідальності за неподання або несвоєчасне подання декларації з податку на прибуток, несплату податкових зобовʼязань, застосування штрафних санкцій у воєнний час.
Під час вебінару представники ДПС основну вагу приділили питанням, з якими до ДПС найчастіше звертаються платники, прокоментували найпоширеніші випадки та надали рекомендації щодо уникнення помилок при поданні звітності.
Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи. Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.
Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.


Последний раз редактировалось: 07.05.2024 08:46


Все записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте