Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Блог
Вc, 19 мая 2024
11:56

БЛОГИ

lorik1702


7 мая 2024, 08:47

Дніпропетровщина: діалог з місцевими громадами триває

Взаємодія керівництва з фахівцями на місцях дає змогу детально вивчити нагальні питання, що постають під час роботи в колективі, та сприяє їх вирішенню.
Сьогодні з робочим візитом очільниця податкової служби Дніпропетровщини Наталя Федаш відвідала центри обслуговування платників Магдалинівської, Царичанської та Петриківської державних податкових інспекцій.
Запит сьогодення – особливості роботи органів ДПС в умовах воєнного стану, оперативна взаємодія з органами місцевого самоврядування та платниками податків.
З учасниками зустрічей обговорили ключові напрямки роботи податкової служби – погашення податкового боргу, зокрема у розмірі, що не перевищує 3060 грн, адміністрування земельного податку та податку на нерухоме майно, нормативно-грошова оцінка земельних ділянок. Окрема увага – оподаткуванню доходів фізичних осіб від реалізації сільгосппродукції, вирощеної на власних земельних ділянках сільськогосподарського призначення.
Окреслено шляхи подальшої співпраці.


Последний раз редактировалось: 07.05.2024 08:47


Все записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте