Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Нд, 19 травня 2024
14:18

БЛОГИ

lorik1702


7 травня 2024, 08:51

Сьогодення: податкова Дніпропетровщини розвиває та розширює комунікації

Збільшення надходжень до місцевих бюджетів наразі – одна з найважливіших задач податківців, а ефективне співробітництво з територіальними громадами дозволяє своєчасно реагувати і вирішувати нагальні питання. Лише у співпраці податкової служби з територіальними громадами можливе досягнення паритетності у взаємодії платників і держави.
Очільниця податкової служби Дніпропетровщини Наталя Федаш разом з командою фахівців продовжує робочі візити до державних податкових інспекцій області (ДПІ). Сьогодні завітали до центрів обслуговування платників (ЦОП) Павлоградської, Юр’ївської, Тернівської, Петропавлівської та Першотравенської ДПІ.
З метою розширення та удосконалення співпраці податківці Дніпропетровщини спілкувались з представниками територіальних громад, мешканці яких обслуговуються у цих ЦОПах.
Ключові питання під час комунікацій – застосування касової техніки, у тому числі, наявність нульових виторгів через реєстратори розрахункових операцій/програмні РРО на господарських об’єктах; легалізація заробітної плати; адміністрування плати за землю, мінімальне податкове зобов’язання, погашення податкового боргу.
Розширюємо подальшу співпрацю!


Останній раз редагувалося: 07.05.2024 08:51


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті