Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Блог
Вc, 19 мая 2024
11:56

БЛОГИ

lorik1702


7 мая 2024, 08:48

Трудові відносини у фокусі уваги податкової служби Дніпропетровщини

Податковою службою Дніпропетровської області приділяється особлива увага трудовим відносинам. Теми боротьби з виплатою заробітної плати у «конвертах», реалізації гарантій оплати праці та організація заходів недопущення виникнення заборгованості з виплати заробітної плати завжди актуальні.
Податківцями Дніпропетровщини за участі заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Яіцького Максима проведено семінар з суб’єктами господарювання з вищезазначених питань.
Спілкувались про необхідність створення нових робочих місць, недопущення фактів «тіньової зайнятості» та випадків порушень законодавства про оплату праці, особливо в частині виплати заробітної плати у розмірі, меншому за встановлений законодавством мінімум, своєчасне утримання та перерахування до бюджетів ПДФО і військового збору.
Увагу акцентовано на тому, що підприємства, установи, організації та фізичні особи – підприємці при виплаті заробітної плати зобов’язані дотримуватись чинного законодавства, нести відповідальність за ухилення від сплати податків і зборів та за порушення норм законодавства щодо виплати заробітної плати.
Яіцький Максим наголосив, що офіційне працевлаштування найманих працівників – це обов’язок роботодавця. Працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та поданого повідомлення про прийняття працівника на роботу до органів ДПС.


Последний раз редактировалось: 07.05.2024 08:48


Все записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте