Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
15:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відкрилась виставка дизайнерів-модельєрів

|«« «« »» »»|

Мода, яку творить Дніпропетровщина. В Музеї українського живопису відкрилась виставка «Dnipropetrovsk Region Fashion Fest». Там – 70 ескізів від 23 вітчизняних дизайнерів.

Кращі зразки колекцій відвідувачам презентували професійні моделі. Про це – у фоторепортажі.

У Музеї українського живопису Дніпра – фешн-подія. Відкрилася виставка робіт дизайнерів-модельєрів з Дніпропетровщині. 23 митці презентують кращі зразки власних колекцій. Як початківці, так і досвідчені.

«Власний бренд ми створили 3,5 роки тому, але в професії вже більше 10 років. Брали участь у виставках дизайнерів у столиці, маємо перемоги у різних конкурсах. Раді сьогодні презентувати наші роботи в Дніпрі. Цей захід - гарний майданчик для початківців», – сказала учасниця виставки, дизайнер Євгенія Михайленко
В експозиції – понад 70 ескізів та майже 60 «перлин» - готових робіт. Тут – одяг та взуття. Під час презентації виставки – модний показ від професійних моделей.
«Це підвищує рівень культури людей. Я підтримую проведення таких виставок. Респект організаторам!», – сказала відвідувач виставки Аделіна Брагонець
Організатори фешн-події – Дніпропетровська ОДА та Музей українського живопису.
«Це не перший наш спільний проект з музеєм. Вже були виставки фотографів та молодих художників, сьогодні – дизайнерів. Ми прагнемо, аби наші митці знайомились з аудиторією та розвивалися, мали майданчик для самопрезентації. На цей показ запрошували всіх місцевих модельєрів, які вже мають власні колекції», – зазначила радник голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб
Виставку можна переглянути протягом двох тижнів – до 18 жовтня. Відвідати її можуть всі охочі. У програмі також – майстер класи та лекції від професійних дизайнерів.
«В нашій області є талановиті люди, які створюють цікаві речі. Запрошуємо дніпрян та гостей міста познайомитися з ними особисто і вивчити детальніше їхню творчість. Під час виставки покажемо весь процес роботи над колекціями – від зародження ідеї до її реалізації», – зазначив директор Музею українського живопису Дніпра Сергій Бурбело
Вхід – вільний. Адреса – м. Дніпро, пл. Троїцька, 5
Gorod.dp.ua на Facebook.


сила  (05.10.18 14:50): Как можно было гонять по улице еле одетых моделей!? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті