Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
20:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Безробітні мешканці Дніпропетровщини можуть безкоштовно здобути нову професію

Безробітні мешканці Дніпропетровщини можуть безкоштовно здобути нову професію

Безробітним пропонують нові напрямки навчання: курс з розробки інтернет-магазинів на CMS Opencart, основ системного адміністрування, UI/UX-дизайну.

Безробітні жителі області можуть опанувати нову професію або підвищити свою кваліфікацію. Навчальні курси проводять у Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Заняття – безкоштовні.

На вибір – 11 професій та більш ніж 50 освітніх програм. Цьогоріч на Дніпропетровщині майже 700 безробітним допомогли здобути новий фах або вдосконалити свої навички.

Вчилися, зокрема, на касира банку, бухгалтера, молодшу медичну сестру, продавця, контролера-касира, оператора котельні, електрогазозварника.

Підвищували кваліфікацію з користування ПК, офіс-менеджменту, діловодства, графічного та веб-дизайну.

В освітньому центрі пропонують і нові напрямки навчання. Наприклад, курс з розробки інтернет-магазинів на CMS Opencart, основ системного адміністрування, UI/UX-дизайну. Вчать і складати бізнес-план та розвивати власну справу.

Щоб долучитися, слід звернутися до центру зайнятості за місцем проживання. Навчання безкоштовне для тих, хто зареєстрований.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті