Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
20:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З 1 листопада набула чинності заборона для рибалок

З 1 листопада набула чинності заборона для рибалок

З 1 листопада 2023 року на Дніпропетровщині розпочинається заборона вилову водних біоресурсів на зимувальних ямах. Триватиме вона до початку весняно – літньої нерестової заборони 2024 року.

З метою збереження водних біоресурсів та забезпечення оптимальних умов їх зимівлі Управлінням Державного агентства меліорації та рибного господарства у Дніпропетровській області видано наказ про встановлення заборони. У ньому зазначено водойми та місця, де вводиться дана заборона.

У зв’язку з військовою агресією російської федерації та введенням воєнного стану на усій території України усі географічні координати зимувальних ям не оприлюднюються.

У місті Дніпро заборона діє на зимувальних ямах від приверху острова Діївський до охвістя о. Дівочий (Горілий), у Діївських плавнях, у Самарській затоці, у гирлі р. Мокра Сура. Докладніше з місцями заборони можна ознайомитись у наказі за посиланням.

Нагадуємо, риболовля у заборонений період дозволена поза межами зимувальних ям. При цьому, любительський лов риби дозволяється гачковими, у тому числі нахлистовими, донними, поплавковими, зимовими вудками, жерлицями (кружками) та спінінгами всіх видів з використанням штучної або природної принади у разі, якщо загальна кількість гачків не перевищує сім одиниць на одного рибалку.

За недотримання зазначених норм передбачена адміністративна відповідальність - штраф від 34 до 680 грн. Крім штрафу за незаконний вилов нараховуються збитки за кожну виловлену рибину.

Дніпропетровський рибоохоронний патруль закликає всіх рибалок-любителів, рибалок-спортсменів та рибалок-промисловиків дотримуватись заборони на вилов водних біоресурсів у зимувальних ямах. В разі виявлення порушень, особи будуть притягнуті до відповідальності згідно з нормами діючого законодавства.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виталий  (03.11.23 07:39): Понапредумывали развод для лохов, ямы итд. 🤣 Рыба зимою движется, это доказано. Лучше бы следили за чистотою рек. Первый браконьер ,это рыб инспектор. Відповісти | З цитатою
Судья Дред  (02.11.23 12:54): все географические координаты зимовальных ям не обнародуются.
00
И это правильно!! Иначе, как лоха развести?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті