Незважаючи на війну, навчання школярів у нашому місті прагнуть зробити не лише корисним, а й цікавим.
Тому освітяни шкіл реалізують креативні проекти.
Наприклад, цей тиждень для учнів молодших класів відбувається під знаком овочів.
Ідея – проста та захоплююча. Кожен день тижня присвячений певному овочу. Учні мають принести вироби з певних овочів, а вже на занятті – разом із учителем виконати творчі завдання.
У дніпровській школі-ліцеї №142 імені П'єра Кубертена розповіли про один із таких уроків, який був присвячений бурякам:
«Вчора, 27 листопада, у нашому ліцеї в рамках проєкту "СмакуЇМО" пройшов день популяризації буряка.
Діти готували з буряком різноманітні страви. Обмінювалися рецептами.
Адже буряк багатий вітамінами й корисними мікроелементами, позитивно впливає на травну систему, посилює імунітет, сприяє гарній роботі кровотворних органів…
Буряк - відновлення клітин,
підвищує гемоглобін.
Знаємо користь ми від нього,
Цілющу має він основу».
Фото – ліцей імені П'єраКубертена.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |